Osakeanti alkaa 24.5.2024!

Osakeanti alkaa 24.5.2024!

Odotettu mahdollisuus osallistua oman Kylätalomme toiminnan mahdollistamiseen ja edelleen kehittämiseen – osakeanti alkaa nyt perjantaina 24.5.2024. 

Tässä tietoa ja otathan yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä. 

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan hyvän asian edistämiseksi! 

Lusin koulun historiassa on kääntynyt uusi sivu, kun kaupungin myyntilistalle laitettu koulukiinteistö onnistuttiin pelastamaan yhteiseksi Lusin Kylätaloksi!

Kaupat tehtiin 9.4.2024, perustettavan yhtiön lukuun. Heti kaupanteon jälkeen perustajajäsenet (14 yksityishenkilöä ja pelastajaksi mukaan tullut Quintus Oy) perustivat virallisesti Lusin Kylätalo Oy:n.

Lusin Kylätalo Oy on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, jonka perustamisen lähtökohtana on ollut koulukiinteistön pelastaminen kyläläisten ja lähiseudun asukkaiden käyttöön. Tavoitteena on laajasti ymmärretyn kyläyhteisön henkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen kestävän kehityksen peruslähtökohdista. Toimintaa suunnitellaan yhteistyössä alueen seurojen ja yhdistysten kanssa.

Kylätaloyhtiön perustaminen toteutui alkuvaiheessa pienen pelastajaporukan tuella, mutta alusta asti oli sovittu, että kaikille avoin osakeanti toteutetaan heti, kun se rekisteröintimuodollisuuksien jälkeen on mahdollista. Osakeannilla tavoitellaan mahdollisimman laajaa omistajapohjaa ja kaikki toiminnan tukemisesta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi osakkaiksi!

Osakeannin taustalla on myös saada rahoitusta alkuvaiheen toiminnan käynnistämiseen, sillä pelkällä talkootyöllä ei kylätaloa pystytä ylläpitämään ja kuluja kattamaan.

Haluatko olla mukana tukemassa Kylätalon toimintaa? Tule osakkeenomistajaksi!

Pääsemme avaamaan osakeannin 24. toukokuuta 2024. Yhden osakkeen hinta on 250 euroa ja osakkeita on tässä osakeannissa merkittävissä yhteensä 200 kappaletta. Voit merkitä yhden tai useampia osakkeita.

 

Osakkeen merkitseminen tapahtuu näin:

a) Ilmoita meille kiinnostuksestasi tulla osakkaaksi:

1. Sähköpostilla:

 • Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected] tai

  [email protected] tai anjasipilä[email protected] ja kerro

  seuraavat asiat:

 • –  Koko nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite (jos on) ja kuinka

  monta osaketta haluaisit merkitä (kappalemäärä, yksi osake maksaa 250 euroa)
  TAI

  2. Kirjeitse:

 • –  Lähetä kirje osoitteeseen Lusin Kylätalo Oy (c/o) Virpi Malin,

  Mansikkapelto 7, 19210 Lusi

       Kirjoita kirjeeseen koko nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite (jos on) ja kuinka monta osaketta haluaisit merkitä (kappalemäärä, yksi osake maksaa 250 euroa)

 

b) Allekirjoita merkintälista ja palauta se meille, sekä maksa osakkeet

 

Kun olemme saaneet tiedon kiinnostuksestasi, me lähetämme sinulle virallisen ”merkintälistan” allekirjoittamista varten. Lähetämme sen tavallisessa kirjepostissa, joten on tärkeää, että olet ilmoittanut osoitetiedot hyvin.

Kun olet allekirjoittanut merkintälistan, pyydämme lähettämään sen takaisin meille postitse takaisin osoitteeseen Lusin Kylätalo Oy (c/o) Virpi Malin, Mansikkapelto 7, 19210 Lusi.

Merkintälistassa on myös maksuohjeet, mille tilille ja milloin osakkeet on maksettava.

 

c) Hallitus vahvistaa osakeannin

Osakkeet ovat sinun, kun olemme saanet takaisin allekirjoittamasi merkintälistan ja olet maksanut merkintähinnan pyydetylle tilille.

Lusin Kylätalo Oy:n hallitus vahvistaa merkittyjen osakkeiden määrän kokouksessaan ja vahvistaa osake- ja osakasluettelon.

KIITOS JA ONNEA – olet nyt Lusin Kylätalo Oy:n osakas!

Ajantasainen tieto osakeannista ja käytännön merkitsemisohjeista tulee myös kotisivuillemme www.lusinkylatalo.fi. Sieltä löytyy muutenkin kattavasti tietoa toiminnasta, palveluista ja tapahtumista.

 

”Mitä saan” osallistumalla osakeantiin?

Tulemalla mukaan osakeantiin olet mukana varmistamassa kylän ja lähiseudun elinvoimaisuutta, ihmisten hyvinvointia ja kyläkulttuurin säilymistä.

Kun käytännön toiminnasta vastaa yleishyödyllinen osakeyhtiö, joka ei tavoittele voittoa eikä voi jakaa osinkoja, ei osakkuudesta ole odotettavissa taloudellista hyötyä.

Tukemisesta saat hyvän mielen😊 Painettuja osakekirjoja ei nykyisin enää käytetä, mutta muistoksi saat taiteilija Hannu Sipilän suunnitteleman allekirjoitetun asiakirjan.

Lisätietoja antaa:

Virpi Malin 050-358 8320

[email protected]

Hannu Viitanen

040-035 3494

[email protected]

Jaa uutinen:

Muita uutisia