Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hanketyöntekijän haku on alkanut!

18 kesäkuun - 1 heinäkuun

Upea työpaikka ”tekijälle” pohjoisessa Heinolassa!

Nyt on tarjolla erityinen mahdollisuus: haemme hanketyöntekijää vetämään Lusin Kylätalo Oy:n uuden toimintakonseptin suunnittelua ja toteutusta.

Heinolan Lusissa onnistuivat kyläläiset pelastamaan entisen koulukiinteistön kylätaloksi. Kylätalon omistaa seudun asukkaiden ja mm. menestyneen start-up yrittäjän perustama Lusin Kylätalo Oy, joka on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon osakeyhtiö.

Yhtiön tarkoitus on tuottaa seudun vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille henkiseen, fyysisen ja sosiaaliseen hyvinvointiin liittyviä palveluita. Alamme nyt rakentaa uudenlaista toimintakonseptia, jossa yhdistyy vapaaehtoisuuteen perustuva yleishyödyllinen toiminta ja alustatalouteen perustuva pienyrittäjien tarjoama kaupallinen toiminta.

Työtehtävänäsi on sekä ohjata että johtaa uuden toimintakonseptin rakentamista yhdessä Kylätalon omistajien ja muiden sidosryhmien kanssa, ja samalla myös jo toteuttaa itse toimintaa. Se tarkoittaa käytännössä työtä laidasta laitaan: strategisesta suunnittelusta ja investointisuunnitelmien tekemisestä tapahtumien järjestämiseen ja talkootoiminnassa avustamiseen.

Lusi  on tunnettu aktiivisesta kylätoiminnastaan ja nyt myös ennakkoluulottomasta uuden tekemisestä – tule mukaan tekemään historiaa!

Hakuaika: 18. kesäkuuta – 5. heinäkuuta.

Palkka: 3 000 eur / kk

Vaatimukset: Hyvä tiimityöntekijä, fiksu, positiivinen ja aikaansaava persoona

Aloitus: Heti tai sopimuksen mukaan

Kesto: Vuoden määräaikaisuus

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja antaa Lusin Kylätalo Oy:n hallituksen pj Virpi Malin, [email protected] .

Tietoa hankkeesta Lusin Kylätalolle toimintakonsepti – Maaseutuverkosto ja kotisivuiltamme www.lusinkylatalo.fi .

 

 

Tiedot

Alkaa:
18 kesäkuun
Loppuu:
1 heinäkuun

Järjestäjä

Lusin Kylätalo Oy