Kylätalon palvelut

Tätä ja paljon muuta – ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota lisää palveluita valikoimiin! Me olemme täällä teitä varten.

Kerhot, juhlat ja muut tilaisuudet - tilat meiltä!

Meillä on monenlaisia ja kokoisia tiloja, joita voit vuokrata kerhollesi, yrityksellesi, yhdistyksellesi - tai ihan vaan kaveriporukalle harrastustoimintaa varten.

Lusin Kylätalo oli aikaisemmin Lusin Koulu ja siksi meillä on hyvät mahdollisuudet monenlaiseen tekemiseen.

Vuokrata voit joko tietyille päiville jatkuvasti tai sitten vain yhden ajan kerrallaan. Myös esimerkiksi syntymäpäiviä, muita juhlia tai tilaisuuksia varten!

Kokoustilat

Meiltä saat varata tilat isolle tai pienemmälle kokoukselle tai muulle tapaamiselle.

Jos toivot myös kahvi- tai muuta tarjoilua, laita viestiä!

Liikuntaa

Sisä- ja ulkoliikuntapaikat lähelläsi: varaa vuoro Kylätalon jumppasaliin tai pelaa tennistä, käy luistelemassa tai hiihtämässä.

Kylätalo palvelee monipuolisena liikuntapaikkana lapsille ja nuorille Suomen Mallin mukaisesti.

Myös vanhemmat ikäluokat pääsevät liikkumaan ja pitämään huolta terveydestään Kylätalon mahdollistamissa jumpissa ja muissa virkistystoiminnoissa.

Leikkipaikka

Kylätalon tiloissa toimi aikaisemmin Lusin Koulu, joten pihapiiri kutsuu lapsia leikkimään.

Keinut, kiipeilyteline ja leikkimökki ovat tottuneet lapsiin ja pihassa on hauskaa leikkiä vanhoja kunnon pihapelejä. Miten olisi kymmenen tikkua laudalla, purkkis, kirkkis, polttopallo tai puu-hippa?

Päiväkotirakennuksen pihalla on myös kaikille avoin ja taaperoille sopiva aidattu leikkipaikka - tervetuloa viihtymään!

FAQ

Lusin Kylätalo Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiö, jonka omistaa kyläläiset sekä paikalliset yhdistykset sekä muut kylän hyvinvoinnista kiinnostuneet toimijat. Yleishyödyllisyys tarkoittaa sitä, että yhtiö ei tavoittele voittoa eikä jaa osinkoa. Tavoitteena on elinvoiman, hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen osallisuuden edistäminen maaseudulla.

Kuka vaan! Lusin Kylätalo on perustettu yleishyödylliseksi kolmannen sektorin toimijaksi, jonka tavoite on tarjota lähiseudun asukkaille ja vapaa-ajan asukkaille kohtaamispaika ja elinvoimaa koko seudulle. Silti palveluita voi käyttää kuka vaan – kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. 

Helposti: lähetä varauspyyntö nettisivun kohdasta ”Yhteydenotto” ja kerro viestissä, minkä tilan haluaisit varata ja milloin. Olemme tekemässä julkaistavaksi tulevaa hintalistaa myös ja laitamme sen näille sivuille heti kun valmista. Tulevaisuudessa tulemme rakentamaan täysin sähköisen varausjärjestelmän, jonka avulla saat kertakäyttöisen ovikoodin varauksellesi. Kunnes tämä on saatu rakennettua, toimimme sähköpostin välityksellä. Kiitos ymmärryksestä!

Voit ottaa osaa talkoohengessä monella tavalla Kylätalon kehittämiseen: Tule mukaan ideoimaan yleisiin workshoppeihin (seuraa Uutisia nettisivuilta tai tilaa Uutiskirje), tule mukaan Lusilaisten yhdistysten toimintaan tai ota vaan yhteyttä suoraan [email protected] ja kerro ajatuksistasi!

Lisäämme jatkuvasti seudun yritysten tietoja sivuille. Laita sähköpostia osoitteeseen info@lusinkylätalo.fi ja kerro meille yrityksesi koko nimi, Y-tunnus ja lisää meiliin mahdollinen logo, nettisivujen tai FB sivujen osoite. Päivitämme sivuja jatkuvasti – ota ihmeessä yhteyttä!

Lusin Kylätalo Oy järjestää pian kaikille avoimen osakeannin, jolla kerätään varoja toiminnan pyörittämiseen, kehittämiseen ja Kylätalon tulevaisuuden varmistamiseen. Seuraa näitä sivuja ja tilaa Uutiskirje niin pysyt ajantasalla!